Аз не разбирам необходимостта Кирил Петков да има охрана и

...
Аз не разбирам необходимостта Кирил Петков да има охрана и
Коментари Харесай

Калина Андролова: Кирил Петков катастрофира държавата с 200

Аз не разбирам нуждата Кирил Петков да има защита и страната да се грижи за неговото комфортно съществуване на напредване. Откъде накъде! Кирил Петков катастрофира страната с 200!

И в този момент се движи като самозабравил се цар по пътищата на България, които между другото неговата клика не си направи труда да ремонтира. Затова ще се избием по пътя от дупки, кратери и прочие Онзи ден си строших и аз автомобила. В толкоз катастрофично положение пътищата в никакъв случай не са били! Но Кирчо не кара персоналната си кола!

Докато народът си троши колите! Държавата е в хаос, и главен основател на този безпорядък е точно охраняваният Кирил Петков, на който всички ние с нашите налози му плащаме автомобила и защитата. Ако въобще би трябвало да го защищават от нещо, то е от личната му несъответстваща упоритост.

Автомобилните произшествия и неспазването на разпоредбите са просто елементи. Арогантността е тази, която убива във всевъзможен смисъл и напълно безусловно, и хора на пътя, и стопанска система, и държавност. Политическа партия спирали акцията. Лошото е, че няма да е задълго. Самозабравянето от властта не познава смирението, а наглеенето е безкрайна патология.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР