Аз не познавам друга такава жена, която би се съгласила

...
Аз не познавам друга такава жена, която би се съгласила
Коментари Харесай

Любимият на Петя Дикова: Абсолютна машина е

 " Аз не познавам друга такава жена, която би се съгласила на две следващи майчинства. Абсолютна машина е Пипи ", съобщи половинката й Илиян Любомиров.

Писателят не се усеща отговорен, че е откъснал от малкия екран обичаната си, дори това й помогнало да напише книга и да сътвори няколко кино лентата.

" Все отново децата са най-хубавото нещо, което ни се е случвало ", заключава той в " На кафе ". Бившият панелист на обедното предаване на Нова телевизия се завърна при Гала, само че като посетител. 

Любомиров призна още, че е тесногръд и точно заради тази причина държал първородното им дете да носи името на бащата на Петя Дикова - Сашо Диков.

" Тя от своя страна пък настоя втория ни наследник да се споделя като мен ", изясни той и добави:

" За мен приоритет е да извозвам качествено време с момчетата си. Сашето е като тазманийския демон, до момента в който Илиянчето е по лежерен, умерено бебе е. Когато спят си наподобяват доста. Ще ми се да имам вяра, че дребния наподобява повече на мен, тъй като баткото и Пипи са като матрьошки, ужасно доста си наподобяват ", показа още Любомиров, който продължава да работи в рекламна организация, а понякога се отдава на писателската си активност.

" Пиша нормално заран сред 4 и 5.30, когато е най-спокойно ", заключи обичаният на Петя Дикова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР