Аз не мога да следя геометрията на всички критики. Близката

...
Аз не мога да следя геометрията на всички критики. Близката
Коментари Харесай

Всички Пенсионери Тръпнеха Със Свити Сърца Да Разберат Това! Томислав Дончев Съобщи Голямата Новина!

" Аз не мога да проследявам геометрията на всички рецензии. Близката история демонстрира, че множеството от рецензиите взаимно се изключват. Ние поносим укори, че една част от решенията ни не са до дъно устойчиви - че се случва едно решение да бъде променено. Освен това един политик би трябвало да бъде задоволително сензитивен към публичното мнение и да се преценява, в случай че някое решение провокира ужас или неодобрение ", означи Дончев.

Той разяснява и бъдещето на " Турски поток ": " Безспорно, пренос на газ, откъдето и да било, носи доходи. Той генерира директни такси. България е стартирала не един план за разширение на газопреносната мрежа. Идеята е да сме отворени към всички оферти, защото газовата карта на Европа е доста динамична. Това са благоприятни условия от търговия, диверсификация и доходи от пренос ".

Томислав Дончев означи, че разширението на газопреносната инфраструктура ще се прави с български пари. " Това се прави със средства от бюджета и със средства от Европейски Съюз. В този смисъл не чакам отрицателен коментар. Аз съм теоретичен да се допирам на законите, нормите и на разпоредбите ".

" Що се отнася до АЕЦ " Белене ", има конкурсна процедура за избор на стратегически вложител. Държавата към този момент има два реактора, площадка, разрешителни. И в случай че някой е податлив да доинвестира, дано бъде по този начин добър да подаде документи за процедурата. През идващите няколко месеца картината ще се обясни и ще се види кои са в действителност имащите съществени планове за вложения ", разяснява Дончев и добави: " Проектът би трябвало да се осъществя като пазарен ".

Той разяснява и промените в държавната администрация. След 2017 година са отстранени 12 удостоверения, 165 типа информации и се употребяват 62 регистъра. " Главната задача е жителят да престане да бъде пощальон и да придвижва документи от една администрация в друга. Трябва да се направи по този начин, че администрациите да обменят документи по административен път. Няма по-мощен тласък за административната промяна от електронизацията на процеса ", съобщи Дончев. " Най-важно е този развой да стигне до жителите. Критичният миг е новите документи за идентичност, които би трябвало да са съпроводени с така наречен електронна еднаквост. Чрез персоналната карта ще можете да се заявите в цялата система, без да посещавате гише ".

В политически аспект за договореността сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили той съобщи: " Ние на избори исторически постоянно сме взели участие сами. Не сме имали потребност от съдружна поддръжка. Този ход не е обвързван с увеличението на електоралната мощност. Той е знак, протегната ръка към дясното. Обединение освен на равнище хрумвания и правила, още повече, че това се случи след един апел на господин Дол. Ние в никакъв случай не сме имали проблем да партнираме с някого, с който нямаме ценностни разлики ".

Томислав Дончев разяснява и " мъжкото момиче " Елена Йончева, която застана отпред на евролистата на Българска социалистическа партия. " Не се безпокоя от нищо и не ми е работа да разясня изборите, които вършат другите политически сили. Надявам се изборите да бъдат почтено съревнование, е не партийна механика. Изборите не са олимпиада, само че са късмет да се направи едно съревнование на концепциите. И жителят да реши на кого има повече доверие и кого харесва повече ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР