Аз не мога да си позволя да очаквам покани, за

...
Аз не мога да си позволя да очаквам покани, за
Коментари Харесай

Мая Манолова: Надявам се Валери Симеонов да прочете закона и да го спазва

Аз не мога да си разреша да чакам предложения, с цел да си свърша работата. Представете си по какъв начин КЕВР ме кани. Това е мое законно право, още повече, това е мое законно обвързване да съм там. Това съобщи омбудсманът Мая Манолова във връзка абсурда за изгонването ѝ от вицепремиера Валери Симеонов от тристранката.

" Много се надявам идващия път господин Валери Симеонов да прочете закона и да съблюдава закона. Не става въпрос, че са изгонили Мая Манолова, а че са изгонили представителя на българските жители ", съобщи тя в ефира на Нова телевизия.

„ Моите планове през вчерашния ден за НСТС бяха да си свърша работата. По никакъв метод не смятах, че това може да провокира такава стихия от страсти “, съобщи още тя.

Манолова уточни, че би могла да си потърси правата в европейските институции, само че няма да го направи.

" Аз не съм човек, който би си разрешил да черни България пред европейските институции. Аз не бих го направила, само че представете си. Има европейски органи ", съобщи още тя.

По думите ѝ през вчерашния ден това е било опит тя да си свърши работата и да защитя миньорите.

" Моят ангажимент не е да давам политически мнения, а да поддържа хората ", сподели още Манолова.

Относно изявленията на Ваня Григорова от КТ “Подкрепа “, че тя желае да е батманът на страната, Манолова съобщи: Превъзбудени дами не разясня “.
Тя подсети какви проблеми са имали миньорите от Бабино и подсети, че на 8 януари е внесла законопроект, който е желала през днешния ден да влезе и за разискване в обществена комисия.
На въпрос дали може високият й рейтинг и интензивността й да са причина за неспокойствие, Манолова отговори: „ Аз съм публични бранител. Моята работа е да пазя правата на българските жители. И това го върша не от през вчерашния ден, не от месец. Слизала съм в рудници подземен, когато е трябвало, заставам зад майките и ще заставам и в Странджа отново ще отида. Занимавам се с всеки случай. Ако това не харесва на някой орган, в случай че на синдикатите не им харесва, това си е техен проблем. Това обаче е моята работа. Няма да разреша на никой да ми пречи да си правя работата “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР