Аз не мога да разбера, когато двама вицепремиери говорят коренно

...
Аз не мога да разбера, когато двама вицепремиери говорят коренно
Коментари Харесай

Борисов: Двама вицепремиери говорят различни неща, на кого да вярваме?

" Аз не мога да схвана, когато двама вицепремиери приказват радикално противоположни неща, на кого би трябвало да повярваме”. Така Бойко Борисов разяснява различието сред Корнелия Нинова, съгласно която страната ни би трябвало да възобнови договарянията с " Газпром”, с цел да бъдат възобновени доставките на съветски газ, и Асен Василев, който е на противоположното мнение.

На конференция в петък водачът на ГЕРБ разгласи, че ще изобличи " неистини " във връзка ръководството на партията през миналите години, публикувани от ръководещите.

Борисов благодари неведнъж на финансовия министър Асен Василев за това, че след една година били прочели каква " голяма инфраструктура” са построили, с цел да имаме 100% диверсификация. Лидерът на ГЕРБ опроверга изказване на президента Румен Радев, в което той твърди, че трите милиарда, платени от българския бюджет, не обслужват нашия интерес, а този на други страни. " Когато имаш 683 млн. на година, чии ползи обслужваш, в случай че не българските?”, попита риторично някогашният министър председател и съобщи, че " в случай че купуваме газ през медиатори, отново ще се върне остарялата скица - едни хора ще станат доста богати ".

От партията на Борисов настояват, че България е 100% диверсифицирана. В противоположен случай сега бизнесът щял да е спрял работа.

Борисов разяснява и войната в Украйна. " Ако бях публицист, щях да попитам по какъв начин убиват хора в жилищни блокове, детски градини, лечебни заведения, петролни бази, а две неща се пазят като зениците на очите. Нито един газопровод няма ударен – нито от едните, нито от другите, както и склад за храни ", акцентира той.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР