Аз не мога да коментирам думите на президента, но след

...
Аз не мога да коментирам думите на президента, но след
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев: Би трябвало Радев да бори скуката по-смислено и по-обединяващо

„ Аз не мога да разясня думите на президента, само че откакто той и неговият щаб са стигнали до това мнение и го оферират, дано го оферират. Президентът има право на несъгласие и той се възползва от това си право, с цел да не го изгуби най-вероятно. И оттам-нататък към този момент Народното събрание ще предприеме дейности и ще взема решение “. Това разяснява ръководителят на Съюза на артистите Христо Мутафчиев, представен от Пик.

„ Но има сега един щаб, който е над неговия щаб – и това е Националният действен щаб за битка с ковид. Смятам, че би трябвало да изпълняваме това, което ни разпорежда този спешен щаб, а не това, което е решил съветът към президента ”, разяснява артистът.

На въпрос дали тази реакция може да е следващ епизод от борбата на Радев с държавното управление, Мутафчиев отговори:

„ Едва ли, тъй като самият Радев осъзнава, че това, което предлага Националният спешен щаб, и това, което прави държавното управление, е най-вярното. Това се прави до този миг от много страни в Европа. Ако е стимулиран от друго, надали е избрал правилния миг. Вижте, на всички сега им е скучно. И всеки търси метод да си разнообрази всекидневието. Но Румен Радев е виновна персона, въпреки всичко е глава на тази страна и би трябвало методът, по който се пробва да се пребори със скуката, да е по-смислен и по-обединяващ. Така мисля ”, сподели още той. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР