Аз не каня вече медии, имам си живо включване… Има

...
Аз не каня вече медии, имам си живо включване… Има
Коментари Харесай

Г-н Борисов, и г-н Тръмп си имаше Туитър

" Аз не поканвам към този момент медии, имам си живо включване… Има доста подвластни публицисти, които не са подвластни от държавното управление, вършат си някакви поръчки и не желая да си прахосвам нервите ". Това на bTV, откакто се откри телевизия да му задава въпроси - за следващия случай в последно време на проблеми с някой път. В този случай - Искърското дефиле, при Елисейна.
Разбира се, този метод на Борисов от дълго време е явен - избяга онлайн през задния вход (г-н Орешарски, гледате ли, учите ли се по какъв начин трябваше), с цел да отстрани даже дребната опция да го притискат с въпроси. Защото въпросите станаха толкоз доста и все неуместни, че не може да се изясни свястно, а рискът да изплува неуместен въпрос все се усилва - не можеш да вярваш, че даже някой единствено стискащ микрофон няма нещо да се обърка. За какво ли не - да вземем за пример предходната седмица имаше две такива поредици от въпроси. Първата - от евродепутати от Комисията за цивилен права и свободи.. И въпросите им бяха все такива, че касаят закононарушения - да вземем за пример корист с власт и въздействие и дали прокуратурата проверява такива във връзка с Борисов за аудиозаписа с приказките за " Еврохолд " и ЧЕЗ? А прокуратурата даже не признава, че това на записа е Борисов - само че не го и отхвърля непосредствено!
Втората поредност беше с. В тази история излязоха куп въпроси особено за Специализираната прокуратура и по какъв начин проверява евентуални случаи на кражба на бизнес, осъществени благодарение на властови и правосъден чадър. Но най-важният към Борисов за обществото по случая е: Считате ли, че е безвредно за жител, разкрил обществено скица като " Осемте Джуджета " да живее и работи в България? Аз персонално не смятам - не съм министър председател, няма кой знае какво значение мнението ми, само че министър председателят във Facebook не желае да си направи едно включване онлайн от " Шандор Петьофи ".
Г-н Борисов, като не желаете да си хабите нервите, идете си починете. Вижте хабенето на нерви какво докара на вашия добър другар Доналд Тръмп. Човек би трябвало да знае по кое време да си почине, с цел да не го удари бърнаута. Кофти е обаче, когато не може - Вие в действителност можете ли? Или има там едни хора зад кулисите, които все желаят с 200 и размахват за кураж други фотоси, други записи? За страдание, такава е природата освен в България.
Между другото за какво от " Козяк " нещо отново заговориха по-остро за корупцията в България? Вятърът на смяната?
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР