Аз на среща с Кирил Петков в апартаменти не съм

...
Аз на среща с Кирил Петков в апартаменти не съм
Коментари Харесай

Виктория Василева: Аз на среща с Кирил Петков в апартаменти не съм била

Аз на среща с Кирил Петков в жилища не съм била, сподели в BTV „ Тази заран “ Виктория Василева, която напусна ПГ на „ ИТН “ и Народното събрание. Тя изрично отхвърли да се е срещала с премиера в оставка, откакто това беше оповестено от спортния министър в оставка Радостин Василев.



С Петков съм се виждала един път, доста преди този момент и диалогът беше кардинален и общ, сподели Василева. Тя добави, че постоянно когато е имала потребност е успявала да беседва с водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов. Не съм говорила с Трифонов за моето решение. Говорих с сътрудниците от парламентарната ни група, сподели тя.

Василева добави, че постоянно когато е имала предпочитание, постоянно е имала опция да беседва с Трифонов. Никога не съм чувствала липса на връзка, сподели тя.

За напускането на Народното събрание Василева сподели, че е победила умората. Когато работиш в толкоз напрегната среда като Народно събрание, изключително когато си в такава коалиция с разнообразни партии, всяка една стъпка, решение, би трябвало да се поставят старания, които не подхождат на това решение, сподели Василева.

На въпрос дали Има Такъв Народ и Политическа партия могат да бъдат част от една коалиция, тя добави, че зависи от тях. Има изтрезняване във всички партии от досегашната коалиция, склонни са да вършат повече взаимни отстъпки, тази ненавист и разделяне няма да ни докара до нищо положително. Виждам шансове и се надявам да ги оползотворят добре, сподели Василева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР