Аз моя ангажимент ще го изпълня, каквото съм казал, ще

...
Аз моя ангажимент ще го изпълня, каквото съм казал, ще
Коментари Харесай

Борисов обещава пари за стадиона в Пловдив, при условие, че стане общински

" Аз моя ангажимент ще го извърша, каквото съм споделил, ще стане. Стадион " Христо Ботев " ще бъде издигнат, тъй като съм заречен. Ще осигурим парите, само че при едно изискване - стадионът да е общински . " Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в Пловдив, представен от bTV.

Той посочи, че сега се търси легален метод за преустановяване на концесията, с цел да може Общинския съвет да изиска публично помощ от страната.

По думите му се е видяло, че притежателят на " Ботев " не може да построи стадиона.

В наличието на Борисов и на министъра на младежта и спорта Красен Кралев, почитателите на " Ботев " получиха увещание през лятото на 2019 година, че ремонтът на стадиона ще стартира.

" Ще осигурим парите, а общината ще построи стадиона . После може да го отдаде на футболния клуб чартърен. Това е единственият метод стадионът да стане с държавна помощ ", акцентира министър председателят.

Според Борисов построяването на стадион не е приоритет сега за жителите на Пловдив.

Той означи, че Пловдив има по-голяма потребност от нов мост над Марица и Околовръстно шосе.

Феновете на " Ботев " не престават с митингите си, по време на които затварят бул. " Източен " в града. Те упорстват обещанията за съвременно оборудване да бъдат изпълнени, като показват остро недоволството си към сегашния притежател на клуба Георги Самуилов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР