Аз може да съм най-великата певица на света, обаче не

...
Аз може да съм най-великата певица на света, обаче не
Коментари Харесай

Лили Иванова разтърси ефира с изумително признание

Аз може да съм най-великата певица на света, обаче не мога да си пиша песни, не мога да си върша задължения, не мога да пиша текстове, не мога да изляза и да изсвирвам на всички типове принадлежности. Това удивително самопризнание пристигна от примата на българската сцена Лили Иванова пред Българска национална телевизия.

През отминалата Страстна седмица, певицата посрещна рождения си ден. Малко след персоналния си празник, тя даде особено изявление за феновете на "Денят стартира с Георги Любенов ".

Изпълнителката описа за подаръците и пожеланията, които е получила, за новите си планове и дългата си музикална кариера.

„ Аз също се обръщам обратно и всеки би трябвало да се обърна, с цел да се поучи. Поуката не е напред, тя е обратно - от твоите неточности. Аз доста обичам да ме учат и да се изучавам. Аз не считам, че съм най-великата в света”, признава Лили Иванова.

"Моите триумфи съм ги постигнала с помощта на моите създатели, желая да благодаря на всички. Също по този начин - и на моята аудитория, в случай че няма аудитория - на кого да изляза да пея?! Ако нямам музикант, в случай че нямам създатели - аз съм една нула. Това е. Да не се вършим на велики ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР