Аз мога да сложа подпис, че по-евтино магистрала Хемус не

...
Аз мога да сложа подпис, че по-евтино магистрала Хемус не
Коментари Харесай

Бойко Борисов: По-евтино АМ Хемус не може да бъде направена

Аз мога да сложа автограф, че по-евтино автомагистрала " Хемус " не може да бъде направена. Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той се срещна с Националния ръб по туризъм.

" Всички софиянци карат по " Тракия ". Затова захванахме с ударни темпове " Хемус ". Първо ни би трябвало " Хемус ", би трябвало ни Русе - Велико Търново, Видин - Монтана - Враца. Извадихме парите в обособена сметка, с цел да може да се дострои " Хемус ". На " Тракия " би трябвало да създадем трета лента ", разясни той.

" Балтов го изкараха от интервенция и го уволниха ", това съобщи Бойко Борисов на брифинг.

" Цифрите са ужасяващи, само че на тв приемника ги дават, тъй че да не можеш да ги видиш какъв брой са умрелите ", добави водачът на ГЕРБ.

" Днес 166 души починаха, това е един дребен аероплан ", добави той.

" Въобще не държа да отида при Радев или Кацаров. Изобщо да не се оправдават с други аргументи за несправянето с пандемията ", съобщи още Бойко Борисов.

" Аз 10 години съм работил с Европа и знам по какъв начин е ", акцентира той.

" Посланието ми е да ни кажат какво желаят да създадем и ще го създадем ", съобщи някогашният министър председател.

Милиарди вложихме, с цел да изградим пречиствателна станция и да имаме обезпечено море. Миналата година Банско, Пампорово, Боровец работиха. Сега цяла Европа ще работи, а ние сме в тъмночервената зона. Колкото си по на запад в Европа, толкоз повече имунизирани. Днес Кацаров стартира да приказва с моите думи. Ама за какво през днешния ден? Можеше преди 3 седмици, сподели още Бойко Борисов.

Тази седмица сме изгубили повече хора, в сравнение с от произшествия през цялата година. Един огромен аероплан дневно. Има малко време да се усилят имунизациите, в случай че го поддържат и браншът, и да се избави туризмът, добави водачът на ГЕРБ.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР