Аз мога да кажа, че оставката по принцип е един

...
Аз мога да кажа, че оставката по принцип е един
Коментари Харесай

Майките на деца с увреждания: Симеонов дава ясен сигнал, че един справедлив протест може да успее

" Аз мога да кажа, че оставката по принцип е един честен акт. И трябваше да бъде подадена доста по-рано, а не след 26 дни. Ние доказахме, че събудихме гражданското общество. Доволни сме, тъй като поставихме началото. Предполагаме ще стартира едно вземане предвид, смяна на метода на говорене на политиците към обществото. И това е страхотна победа, в действителност ", сподели в изявление за bTV Боряна Драганова от самодейността " Системата ни убива ".
" Това е една политическа игра, в която ни вкараха, за жалост. 26 дни не са малко време да ни накарат да стоим на митинги пред Министерския съвет. Ние нямаше по какъв начин да се откажем ", съобщи Весела Одажиева.
Според майките оставката на Симеонов дава явен сигнал на цялото общество, че един обективен митинг може да успее. А изреченото от него те дефинираха като модел на държание и език на омразата, който се мултиплицира.
Майките не отхвърлиха, че от време на време сред тях има различия – митингите им започнаха още при започване на лятото и към момента не престават, само че разцепление сигурно няма.
" Ние сме разнообразни хора, обединени от една идея ", заключи Боряна Драганова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР