Аз многократно съм казвал, че подкрепям 24 май да бъде

...
Аз многократно съм казвал, че подкрепям 24 май да бъде
Коментари Харесай

Денков: Не търся война с никого, кабинетът има нужда от спокойствие


Аз неведнъж съм казвал, че поддържам 24 май да бъде народен празник, тъй като това е признакът, който ни води към бъдещето, сподели министър председателят

Задължение на държавното управление е да изпълнява управленската си стратегия. Още веднъж ще повторя – аз не диря война с никого. Напротив, на нас ни трябва спокойствие в политическия смисъл на думата, с цел да можем да си осъществим програмата и хората да стартират да живеят по-добре. Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков при визитата си в Софийския университет.

„ Какво може да се направи по пътищата, по какъв начин да понижим злоупотребата с алкохол и дрогираните водачи по пътищата. Ето, това са проблемите, с които би трябвало да се занимава държавното управление. Дали да има референдум за народен празник би трябвало да бъде политическа полемика, която да се организира в Народното събрание, там е мястото ѝ. Аз неведнъж съм казвал, че поддържам 24 май да бъде народен празник, тъй като това е признакът, който ни води към бъдещето. България има късмет за триумф, не трябва да се взираме непрестанно в предишното, а да стъпим крепко на основата, която е сложило предишното, да погледнем в бъдещето и да види какво ще ни направи сполучлива нация “, разяснява още министър-председателят.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР