Аз многократно съм казвал, че подкрепям 24 май да бъде

...
Аз многократно съм казвал, че подкрепям 24 май да бъде
Коментари Харесай

Денков: Не търся война с никого, трябва ни спокойствие

Аз неведнъж съм казвал, че поддържам 24 май да бъде народен празник, тъй като това е признакът, който ни води към бъдещето. Задължение на държавното управление е да извършва управническата си стратегия. Това съобщи пред публицисти министър председателят Николай Денков, който е на посещаване в Института за компютърни науки, изкуствен интелект и технологии към Софийския университет " Св. Климент Охридски ", собщи организация Фокус.
 
" Още веднъж ще повторя - аз не диря война с никого. Напротив, на нас ни би трябвало успокоение в политическия смисъл на думата, с цел да можем да си осъществим програмата и хората да стартират да живеят по-добре ", бе безапелационен той.
 
" Какво може да се направи по пътищата, по какъв начин да понижим злоупотребата с алкохол и дрогираните водачи по пътищата. Ето, това са проблемите, с които би трябвало да се занимава държавното управление. Дали да има референдум за народен празник би трябвало да бъде политическа полемика, която да се организира в Народното събрание, там е мястото ѝ. България има късмет за триумф, не трябва да се взираме непрестанно в предишното, а да стъпим крепко на основата, която е сложило предишното, да погледнем в бъдещето и да види какво ще ни направи сполучлива нация ", разяснява още министър председателят.
 
Малко по-късно Николай Денков ще вземе присъединяване и на Официалното разкриване на " Алея на книгата " в парка на Националния замък на културата – Литературен ъгъл.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР