Аз мисля, че темата кой предизвика предсрочни избори и изострената

...
Аз мисля, че темата кой предизвика предсрочни избори и изострената
Коментари Харесай

Теодора Йовчева: Денков вече може с голяма свобода да влезе в предизборна кампания

" Аз мисля, че тематиката кой провокира предварителни избори и изострената борба сред някогашни ръководещи и подкрепящи партии стартира още преди 2-3 седмици.. Единственото ново е, че се включи и премиера Николай Денков. Според мен той до момента не се е включвал, тъй като заемаше и продължава да заема висок институционален пост и би било принизяване да слезе на равнището на ежедневните типичен борби ".

Това съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " политологът Теодора Йовчева.

" Тъй като обаче се чака до часове или до няколко дни постът му да бъде освободен, към този момент с доста по-голяма независимост може да влезе в предизборна акция и явно една от основите тематики ще бъде кой провокира предварителни избори. От тази позиция той може да адресира този плоблем. Друг е въпросът дали този проблем може да изгуби своята мощ ", счита тя.

" В държавното управление на Филип Димитров Движение за права и свободи беше част от парламентарното болшинство. Така че демонизирането на Движение за права и свободи стартира тъкмо от края на 90-те години. От тази позиция първоначално Движение за права и свободи не се преглежда в такава степен като такова зло ", съобщи още Йовчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР