Аз мисля, че колегите трябва да поработят малко върху не-коалиционната

...
Аз мисля, че колегите трябва да поработят малко върху не-коалиционната
Коментари Харесай

Борисов: Колегите трябва да поработят малко върху не-коалиционната си култура

„ Аз мисля, че сътрудниците би трябвало да поработят малко върху не-коалиционната си просвета “. С тези думи от коридорите на Народно събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на апела, който съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков насочи по-рано тази заран да поддържат настояването му за връщането на пристанище „ Росенец “ под контрола на страната.

По думите на Борисов той е научил от медиите за соловата акция на Петков и ген. Атнасов, с които до късно нощес са обсъждали точно тези свои дейности като партьори в ръководството на страната.

„ Вчера имахме много дълга среща с Кирил Петков, Асен Василев, Мария Габриел и други по отношение на тези значими политически решения. Предложението беше на нас, Движение за права и свободи и Демократична България, по отношение на освен „ Росенец “. Такива значими решения точно демонстрират способността на една не-коалиция да взима значими решения в интерес на страната. Днес трябваше да внесем това всички с подписите си тези решения “, разкри елементи от вчерашната среща Борисов.

Той акцентира също по този начин, че концепцията на ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи е била да се разшири обсега на предлагането. Вчера са обсъждали с изключение на унищожаване на концесията на „ Росенец “ страната да поеме и транспортните тръби и да се вкара фигурата на необикновен шеф, което значи страната да поеме изцяло контрола над тази активност.

„ Яростна опозиция имаше от Политическа партия по отношение на тръбите и особения шеф. И в този момент слушам по малкия екран по какъв начин Кирил Петков ме приканва да го поддържа за нещо, за което през вчерашния ден ние сме спорили какъв брой по-голям да му е мащабът. Но, да речеме – млади са, учат се. Ще се научат на не-коалиционна просвета “, отговори още веднъж в собствен жанр водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той описа пред публицистите в Народно събрание, че през вчерашния ден са приключили и управническата стратегия и следва идната седмица да бъде подписано съглашение сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР