Аз мисля, че колегите трябва да поработят малко над некоалиционната

...
Аз мисля, че колегите трябва да поработят малко над некоалиционната
Коментари Харесай

Борисов: Ще бъде тежка битка между родата на ДС и истинското дясно

„ Аз мисля, че сътрудниците би трябвало да поработят малко над некоалиционната просвета. Защо? Вчера имахме много дълга среща с Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанасов, Мария Габриел, сътрудниците от Движение за права и свободи Цонев и Пеевски по отношение на тези няколко решения. Предложението беше на нас, Движение за права и свободи и Демократична България по отношение на освен Росенец, да им напомня, щом са бързали толкоз да се покажат, което е неверно. Такива значими решения демонстрират точно силата на една некоалиция да взема значими решения в интерес на страната “, разяснява Борисов.

Предложението беше на нас, Движение за права и свободи и Демократична България по отношение на освен Росенец, да им напомня, щом са бързали толкоз да се покажат, което е неверно. Такива значими решения демонстрират точно силата на една некоалиция да взима значими решения в интерес на страната “, разяснява Борисов.

По-рано през днешния ден съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков разгласи, че през днешния ден ще бъде импортирано предложение да се приключи концесията на пристанището Росенец.

Борисов изясни, че през днешния ден е трябвало трите обединения дружно да внесат предложенията.„ Щом толкоз са бързали, аз единствено да кажа, че в нашите оферти, на сътрудниците от Демократична България, Движение за права и свободи и нас, влизаха и транспортните тръби, и фигурата на необикновен шеф, тоест да поеме страната целия надзор. Яростна опозиция имаше от Политическа партия по отношение на тръбите и особения шеф. Не знам за какво. И в този момент слушам по малкия екран по какъв начин Кирил Петков ме приканва да го поддържа за нещо, за което през вчерашния ден ние сме спорили какъв брой по-голям да му е мащабът “, описа Борисов.„ Но да речем, млади са, учат се, ще се научат на некоалиционна просвета, тъй като през вчерашния ден по управническата стратегия към този момент финализирахме всичко. На базата на нея идната седмица ще подпишем и едно съглашение, както Христо Иванов желае – механизъм, в това число и по какъв начин ще се афишират сходни решения, тъй като те са в интерес на трите партии, на трите обединения, те са в интерес на България, на обществото, на цялата наша стратегия. И когато има триумф, той постоянно има доста татковци, както в тази ситуация се оказа, само че може и да не е сполучливо “, изясни Борисов.Той посъветва в сходни случаи най-добре да се излиза взаимно – с прессъобщение или изява. Борисов въпреки всичко посочи, че нямал нищо срещу, че Петков е разказал за решението, само че изясни, че е трябвало да опише всичко, за което са говорили през вчерашния ден.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР