Аз минах тази проверка. Имах работа в града. Даже мисля,

...
Аз минах тази проверка. Имах работа в града. Даже мисля,
Коментари Харесай

Проговори бизнесменът, летял на борда на непроверения полет. Първи СНИМКИ на самолета

Аз минах тази инспекция. Имах работа в града. Даже мисля, че минах повече инспекции. Ние по тази причина минахме през София, тъй като имах работа, другояче щях да минем през Горна Оряховица, където има също интернационално летище. Това съобщи предприемачът Мирослав Хинков, които е бил със фамилията си на борда на самолета, изхвърчал без инспекция.
Той отхвърли да разяснява какви са процедурите. " Ние съблюдаваме това, което ни кажат. Аз знам процедурите, само че върша това, което ми кажат. В Горна Оряховица, където ни познават, няма по какъв начин да има някой, който не ни знае. Но в София е по-различно. Аз не го познавам този чиновник:, посочи предприемачът.


" Те споделиха, че мислели да ни върнат, само че е било късно. Ние към този момент захождахме да кацаме, а и нямахме задоволително гориво. Аз знаех, че е петък 13-и и чаках други проблеми, само че от друго естество ", пошегува се той и добави, че откакто са си изкарали почивката в Гърция са се върнали в България, само че през Горна Оряховица, защото им е било по-удобно.


Хинков призна, че не е попитал другите пасажери дали са минали инспекция. " Всички ходихме в понеделник в София и писахме пояснение, без сина ми, тъй като той е малолетен. Не разбирам какви обвинявания може да има към нас. Аз бях тестван по всички правила, фамилията ми - не, само че те не бяха съпроводени ", съобщи още той.


" Аз съм в края на краищата един инженер човек по специалност и по душа. Поправям машини, кои са познати в целия свят. Конкурираме швейцарци. Печели се добре от ремонтите. Фирмата е обществена, по тази причина стоя обществено, с цел да се знае, че съм платил всички налози и всичко е изрядно ", уточни още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР