„Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене,

...
„Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене,
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Отегчих се от мърморене

„ Аз персонално към този момент се отегчих от това политически правилно бърборене, което слушам непрестанно. Както споделяше татко ми - не би трябвало да им се цепи басма. Трябва някой да отиде в Европейския парламент и да им се споделя, че когато един закон е антиевропейски, като този на Макрон, не би трябвало да се гледа въобще в комисиите, а не да занимаваме целия свят с глупости”. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България” по „ Нова телевизия “ режисьорът и претендент за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация Андрей Слабаков.

„ Краси ме предложения и аз взех решение, че може би има смисъл да се опитам нещо да направя. Мислим в една и съща посока и по тази причина се съгласих”, уточни още той.

По думите му в листата на Вътрешна македонска революционна организация има задоволително рационални хора.

"Смятам, че би трябвало да се измисли нещо с образованието. Родителите, които не изпращат децата си на учебно заведение би трябвало да бъдат вкарани в пандиза или с някакви тежки санкции. По този метод те лишават децата си от бъдеще – не могат да четат, нямат поминък. Това съгласно мен е доста тежко престъпно престъпление”, разяснява още Андрей Слабаков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР