Аз лично се колебая за хартиената бюлетина. Но от срещите

...
Аз лично се колебая за хартиената бюлетина. Но от срещите
Коментари Харесай

Вигенин: Колебая се за хартиените бюлетини, но хората се оплакват, че не са успели да гласуват

Аз персонално се двоумя за хартиената бюлетина. Но от срещите ми с хората огромното мнозинство от тях желаят да върнем опцията да се гласоподава с тях, защото доста не са съумели да гласоподават на предходните избори. Това изясни зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин по Би Ти Ви.

По думите му, с цел да се случи това и да не е проблем, първо би трябвало да се реши въпросът с изборните описи. Освен това, в случай че има предварителни избори, те няма да са проведени от машината на ГЕРБ. Според Вигенин Министерство на вътрешните работи, ЦИК и РИК са се заели на последните избори да няма операции и в случай че това се резервира, няма да има проблем с хартиените бюлетини.

Според Вигенин ограниченията в стопанската система и бизнеса би трябвало да продължат, с цел да са спокойни жителите. За него и Българска социалистическа партия алената линия е, че българските жители би трябвало да имат сигурността да употребяват сила и услуги на най-ниски цени. Ако това е Газпром, за какво договорът да не е с него, попита риторично Вигенин.

По мотив абсурда със секретаря на президента, посочил неразбираем документ за експорт на оръжия от България за Украйна, Вигенин съобщи, че от тази отрезка нищо не излиза наяве. В нея даже написа министерство на стопанската система, а не министерство на стопанската система и промишлеността, както е названието му сега. Най-малкото поради това съгласно Вигенин няма по какъв начин това да е формален документ.

Износът на оръжия не е затрупан с загадъчност, има комисия, която приготвя поредност от документи. Подписът на министъра на стопанската система и промишлеността е последният, който се слага.

Дори не знам дали е достоверен този документ, сподели Вигенин. Несериозно е да ангажираш президентската институция с сходни отрязъци.

Нека бъдем съществени, прикани той. Обясни, че експорт на оръжия за Украйна няма. Има за редица други страни. Какво се случва по-късно, не знаем. Струва ми се, че и министър председателят отхвърли, държавната пресслужба отхвърли. Пише го в " Гардиън ", само че съм податлив да имам вяра на премиера, сподели Вигенин. Като доказателство приведе и обстоятелството, че от украинска страна не престават няколко пъти да желаят да им помогнем, което надали би се случило, в случай че България праща оръжия на Украйна.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР