Аз лично съм страшно благодарен, че докато ние се занимаваме

...
Аз лично съм страшно благодарен, че докато ние се занимаваме
Коментари Харесай

След гласуването на кабинета: Кирил Петков представи Кулинарният свят на Линда

Аз персонално съм ужасно признателен, че до момента в който ние се занимаваме с всевъзможни ужаси, виждаме какво се случва, тя успяваше за всеки празник и всяка вечеря тъкмо с тази книга да направи нещо доста хубаво и положително ". Това сподели Кирил Петков по време на представянето на книгата на своята брачна половинка Линда Петкова " Кулинарният свят на Линда ".

Той добави, че когато ядеш от ястията на брачната половинка му, няма по какъв начин да се чувстваш отговорен, тъй като те са колкото вкусни, толкоз и здравословни.

Бившият министър председател е и този, който готви ястията за трапезата им на Бъдни вечер.

Колеги на Петков от партията също почетоха Линда Петкова и пристигнаха на събитието довечера. Асен Василев, Калина Константинова, Даниел Лорер и Венко Сабрутев бяха измежду гостите. Дъщерята на Кирил и Линда Петкови Ема, както и Ивайло Цветков-Нойзи, Мария Игнатова и Найо Тицин поздравиха брачната половинка на някогашния министър председател за първата ѝ готварска книга.

" Имам една обичана рецепта, която е за мусака ", сподели Линда Петкова. Тя дефинира деня като " доста забавен " и благодари на всички, присъстващи на събитието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР