Аз лично съм притеснен. Притеснен съм повече от вчерашната новина,

...
Аз лично съм притеснен. Притеснен съм повече от вчерашната новина,
Коментари Харесай

За Кирил Петков часовникът за 50 хил. на Живко Коцев е „някакъв часовник“

„ Аз персонално съм обезпокоен. Притеснен съм повече от вчерашната вест, в която министър председателят уведоми съдията, който извършва прокурорската задача да може да проверява основния прокурор, тъй като към този момент имаме в действителност сигнали, писмени сигнали действително, че основният прокурор персонално е заплашвал основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Това не звучи като европейска страна За страдание той не е бил самичък. Има още 4 индивида, в това число Калин Стоянов “, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков след клетвата на служебното държавно управление.

„ Освен Сарафов това са шефът на КПКОНПИ, прокурорката от СГП и нейният заместител “, разясни имената пред медиите Кирил Петков.

Относно изтеклите фотоси на Живко Коцев, той съобщи:

„ Някакъв часовник се развява, с цел да се покрие нещо по-страшно. Прокуратурата още веднъж се употребява за бухалка. Ако бяхте в друга европейска страна, основният прокурор изнудва основният секретар, звучи безумно. Връщаме се с бързи крачки обратно. Притеснен съм от обстоятелството, че нещо доста бързо започваме да се връщаме към мутренските времена “, добави съпредседателят на парламентарната група (ПГ) на „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР