Аз лично съм притеснен. Притеснен съм повече от вчерашната новина,

...
Аз лично съм притеснен. Притеснен съм повече от вчерашната новина,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Главният прокурор лично е заплашвал главния секретар, връщаме се към мутренските времена

Аз персонално съм обезпокоен. Притеснен съм повече от вчерашната вест, в която министър председателят уведоми съдията, който извършва с прокурорската задача да може да проверява основния прокурор, тъй като към този момент имаме в действителност сигнали, писмени сигнали действително, че основният прокурор персонално е заплашвал основния секретар. Това не звучи като европейска страна и за жалост той не е бил самичък. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков преди клетвата на служебния кабинет. 

" Това, което разбрахме е, че е имало още четири индивида и в това число министърът Калин Стоянов. Доколкото аз разбрах от сигнала, който е подаден с изключение на господин Сарафов, шефа на КПКОНПИ, прокурорката от СГП и нейния заместител ", добави Петков. 

Попитан дали продължава да поддържа Живко Коцев въпреки разкритията от последните дни и фотосите, които изтекоха, Кирил Петков отговори:  " Вижте, това, което се пробват да се направи е, че някакъв часовник се развява, с цел да се покрие нещо доста по-страшно. Прокуратурата още веднъж се употребява като бухалка. Представете си, че четете в друга европейска страна " основният прокурор изнудва основния секретар ". Това звучи просто безумно. Това, което доста ме тормози е, че с доста бързи крачки се връщаме обратно. Сега ще забележим процедурата за служебния кабинет, само че аз съм обезпокоен не от тази процедура, аз съм обезпокоен от обстоятелството, че нещо доста бързо почваме да се връщаме към мутренските времена ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР