Аз лично ме е грижа за Бриджит и нейното семейство

...
Аз лично ме е грижа за Бриджит и нейното семейство
Коментари Харесай

Училищният съвет на Флорида може да поиска отстраняването на съоснователя на Moms for Liberty заради републиканския сексуален скандал

„ Аз персонално ме е грижа за Бриджит и нейното семейство и надълбоко скърбя за нуждата от този курс на деяние, само че поради интензивния медиен надзор на локално равнище и на национално равнище, нейното продължаващо наличие в борда би предизвикало непоправимо нездравословно разпръскване на нашата сериозна задача “, написа Роуз.

Бриджит Зиглър е член на борда от 2014 година, когато е назначена от тогавашния шеф. Рик Скот и преди този момент е бил негов ръководител. Тя не отговори на имейл известия с искане за коментар по отношение на решението за оставката, което е в дневния ред на борда за срещата във вторник вечерта.

Полицейското ръководство в Сарасота проверява обвиняването на жена, че Кристиан Зиглер я е изнасилил в жилището й през октомври. Полицейските документи споделят, че Зиглър и дамата са възнамерявали полова тройка този ден, само че Бриджит Зиглър не е съумяла да го направи. Обвинителят споделя, че Кристиан Зиглер въпреки всичко е дошъл и я е нападнал, съгласно документите.

Кристиан Зиглер не е об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР