„Аз лично, физически, не съм се уверил в начина на

...
„Аз лично, физически, не съм се уверил в начина на
Коментари Харесай

Зам.-шеф на ГДБОП разобличи Рашков в лъжа: Не сме съобщавали за милиони в чували

„ Аз персонално, физически, не съм се уверил в метода на преместване на тези средства...Ние (от ГДБОП, бел. ред.) не сме изказвали такава теза, че тези пари са поставени в чували и сакове, може би това е съмнение на участниците в конференцията ". Това съобщи пред БТВ зам.-шефът на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ Любомир Николов.

След като водещата реши, че би трябвало да завърти още веднъж лъжливите опорки на Рашков, напомни, че в петък това е декларирано от вътрешния министър, зам.-шефът на ГДБОП се сепна и добави, че е евентуално да е по този начин, написа zonanews.bg.

„ Сама Вие можете да предположите, че една сума да вземем за пример от милион и половина, не могат да бъдат пренасяни в джобовете, защото те са значителен размер ", сподели към този момент с различен възторг той. И добави с голям брой условности: „ Най-вероятно се допуска, че са пренасяни в куфарчета, чували, сакове и така нататък “

Предстои да се откри къде са тези изтеглени 60 милиона лв.. Те са стигнали до елементарен човек съгласно досегашните данни на ГДБОП. Зам.-шефът не пожела да даде повече информация.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР