Аз като ляв човек съм против войната. България не бива

...
Аз като ляв човек съм против войната. България не бива
Коментари Харесай

Добрев: България не бива да участва в конфликта между Русия и Украйна

" Аз като ляв човек съм срещу войната. България не трябва да взе участие в спора сред Русия и Украйна. Най-интересното е, че никой не търси мирни договаряния. Не мога да схвана за какво светът желае война. Цената в тази ситуация ще заплати Европа”. Това съобщи Кирил Добрев в студиото на " Събуди се”.

" Ситуацията със Русия у нас има два аспекта. Единият е отношението на ръководещите, а другият – отношението на обществото. Не е загадка, че хората в България са русофили, изключително по-възрастното потомство. От друга страна е държавното управление, което като дава изявленията на открито се държи като ястреб, а вътре в България от време на време даже има обидно отношение, пробвайки се обикновено да изясни неща, които не са истина”, разяснява още той.

По думите му до през вчерашния ден държавното управление е обяснявало, че цената на газа ще бъде по-ниска, а през днешния ден излиза наяве, че това не е по този начин.

" Имам възприятието, че подценяват интелигентността ни. Двата кораба с полутечен газ от Съединени американски щати може да са политически, може да костват 0 лева, с цел да може някои да покажат мускули. Но това, което интересува мен и българския бизнес, е какво се случва със идващите 20 кораба”, уточни той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР