Аз като дам оставка какво ще си говоря с тебе

...
Аз като дам оставка какво ще си говоря с тебе
Коментари Харесай

Борисов: Хора на Радев ме сготвиха по един много елементарен начин

Аз като дам оставка какво ще си приказвам с тебе -ти не си президент, ти си партиен водач, какво да върша при тебе?! Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти във връзка ултиматума на президента Румен Радев, че щял да беседва с него едвам след оставката на държавното управление. Борисов бе на ревизия на градежа на Автомагистрала " Хемус “ край с. Буховци, област Търговище, съобщи " Дарик ".

" Диалогът сред двете институции си върви. Но президентът към този момент също е политически състезател. Той не е равно далечен, не е неутрален. Той е доста мощно политически декориран. Към коя политическа партия – дали ще е нова, към Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи, които го избраха, само че сигурно не е към ГЕРБ. Това обаче го прави индивид ", безапелационен бе министър председателят.

" Много пъти съм изяснил по какъв начин подло неговите хора от най-близкото му обграждане ме " сготвиха " по един доста обикновен метод.

С една прелестна госпожа, която пристигна и в мое неявяване нащрака всичките тези работи. Направиха го по съвършен метод, шапка им смъквам. Много добре бяха изучили обстановката, години наред са се готвили за сходен миг.

Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята в мое неявяване. Неслучайно единствено той го повтаря. Най-близкото му обграждане го свърши. А неговите записи? Като приказваме за едните записи, да приказваме и за другите, само че смисъл има ли? За мен казусът е завършен “, взел съм си поуките, сподели по адрес на Румен Радев министър председателят.

Премиерът изясни продължаващите митинги с оставането на доста партии отвън Народното събрание, точно те в този момент " загряват към пистата “, с цел да наберат гласоподаватели. " Проблемът на сегашната обстановка е, че доста от извънпарламентарните партии се разцепиха и не можаха да влязат в Народното събрание. Оформиха се нови политически планове и те не са в Народното събрание. И в този момент за няколко месеца са длъжни да загряват към пистата, с цел да подберат повече гласоподаватели. Така че те няма да спрат, разбирам ги, това е напълно в тяхна изгода, само че не значи, че на всеки, на който му се приискат избори, ние би трябвало да организираме такива.

Миналата година имахме два, единствено след няколко месеца ще има постоянни. Всички, които желаят да влязат в Народното събрание, аз ги познавам доста добре. Едни са ми били вицепремиери, други са ми били министри, трети са ми били в екипа, знам им качествата “, добави министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР