Аз, както винаги съм правил, отказвам да възпроизвеждам срещи, които

...
Аз, както винаги съм правил, отказвам да възпроизвеждам срещи, които
Коментари Харесай

Христо Иванов: Въпросът е защо бяхме пратени на избори от ГЕРБ и ДПС преди да довършим Конституцията

Аз, както постоянно съм правил, отхвърлям да пресъздавам срещи, които са се случвали при затворени порти. Позицията на " - " беше ясна. Ние предложихме постоянното държавно управление да продължи да работи като служебно. След съвещания с и се стигна до другия вероятен модел, тъй като няма къде доста да се отиде. Този модел е малко посложен за деяние, само че има повече преимущества. Ние по никакъв метод не се разграничаваме от този модел и да го писваме като отрицателен.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от ПП-ДБ Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, който разяснява тематиката за измененията в Конституцията, свързани със служебното държавно управление, съобщи кореспондент на Novini.bg. 

" Лошото в тази ситуация е, че, както президентът се пробва да прави акция да се върнем към предходния модел, когато той еднолично решаваше и определяше служебните кабинети, по този начин и бяхме пратени на избори преди да можем да приключим Конституцията. Имаше очакван закон за служебното държавно управление, само че не можа да се одобри. Имаше конституционна комисия, която работеше по текстовете. На всеки един имаше договаряния, с цел да се реализира консенсус, тъй като това беше комплицирано болшинство. Идеята, че един човек е споделил нещо и всички останали са се наредили като овчици и са дали своят вот е унизителна за Народното събрание. Нека да спрем с тези спекулации и да си зададем въпроса за какво България трябваше да бъде пратена на избори. Няма нито един политически мотив сега. Ние не сме спирали да приказваме с никого. Това е главно предписание при нас. Въпросът е защо приказваме ", приключи Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР