Аз, както и милиони сред света, не съм учуден, но

...
Аз, както и милиони сред света, не съм учуден, но
Коментари Харесай

Байдън с тежки думи след смъртта на Навални, предупреди Путин за...

Аз, както и милиони измежду света, не съм изумен, само че съм засегнат от новината. Навални самоуверено застана против корупцията, насилието и всичко неприятно, което Путин правеше. В отговор -Путин го токсини, арестува, осъди за изфабрикувани закононарушения, изпрати го в пандиза, държа го в изолатор, само че даже това не го спря, съобщи БЛИЦ.

Дори в пандиза, той беше мощен глас за истината. Това съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в изказване след гибелта на Алексей Навални.

" Не се съмнявайте - Путин е виновен за гибелта на Навални. Това, което се случи на Навални, е доказателство за бруталността на Путин. Никой не би трябвало да се съмнява в това ", добави Байдън

" Докато аз съм президент, ние заставаме зад НАТО. Путин и целият свят би трябвало да знае - в случай че някой нападне нас, НАТО ще ни поддържа,а в случай че Путин нападне някой от Алианса, Съединени американски щати ще отбрани всеки член на НАТО ", безапелационен бе президентът на Съединени американски щати.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР