Аз к`во ше разберем от цялата работа, като влезе еврото?

...
Аз к`во ше разберем от цялата работа, като влезе еврото?
Коментари Харесай

Ицо Хазарта чете хейтърски коментари и обяснява ползите от еврото

" Аз к`во ше разберем от цялата работа, като влезе еврото? Като всичко го дават да нарастне два пъти! "

Въпросът е част от новия клип на Ицо Хазарта, в който депутатът от ПП-ДБ разиграва комично-сериозен разговор със събирателния облик на най-големите си съперници измежду гласоподавателите.

Ролята на " батката " с спортния екип, диагоналната чантичка, напомпаните мускули и още по-напомпана експанзия се играе от самия Христо Петров с доза самоирония.

Депутатът приема и позицията на " гръмоотвод " за разочарованията и недоверието към цялата партийна класа през последните 30 години, макар че припомня, че се занимава с политика едвам от 2021 година

— FORZA ELENA GUNCHEVA (@elenaultras)
Стандартът на живота в еврозоната е по-висок, дава отговор Ицо Хазарта на въпроса каква е персоналната изгода за съперника му от приемането на общата европейска валута.

" Ти имаш ли заем да изплащаш? Като изтеглиш заем в страна от еврозоната, лихвата ти е доста по-малка от тази, която е в този момент, като не сме в еврозоната ", споделя още той.

Докато събеседникът му се нервира, че " Абе, и ти почна малко като тия там да приказваш. Аз преди време доста те харесвах, са виждам, и ти почна малко аха-аха... ", Хазарта дава още причини в интерес на еврозоната.

" Хайде да те попитам напряко - на тебе идвало ли ти е да се махнеш от България? ", пита депутатът.

" Аз имам другари в Германия, Испания, не бери грижа за мене, аз ще намеря къде да отида ", дава отговор индивидът с диагоналката.

" Значи като искаш да отидеш на по-добро място, отиваш в еврозоната? Що не пробваш да отидеш в Москва? ", пита още веднъж Хазарта, с което предизвика още по-гневна физиономия от страна на " гласоподавателя ". " Можеш да вземеш самолета и да отидеш където си поискаш, тъй като към този момент сме в Шенген ".

Това е единствено един от поредност клипове, в които Христо Петров чете най-обидните и странни мнения под свои изявления в обществените мрежи. Тонът ми варира от " Никога няма да имаш хемороиди " до обвинявания в " изменничество, двуличие, подмазвачество и лизане на зениците " (оригиналният правопис е непокътнат, б.р.).

В различен скеч във връзка 1 май, недоволният гласоподавател с тениска на череп и ключодържател от автомобил подлага на критика Хазарта за това, че " безусловно нищо не е направил " в живота си.

" Нали та виждам по през целия ден си ей така, със служебната кола, с шофьорчето... всичките сте едни и същи, бе ".

На предлагането на Хазарта да отидат дружно да оказват помощ на деца без родители, другият му дава отговор, че " по принцип за дечица бих направил всичко ", само че няма по какъв начин да стане, тъй като " го хваща неопитен ".

Христо Петров е претендент от европейската листа на ПП-ДБ, номиниран е и за депутат като лидер в София-25 МИР и на 6-то място в Пловдив - 16 МИР.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР