Аз искам две неща - демокрация и правосъдие. За да

...
Аз искам две неща - демокрация и правосъдие. За да
Коментари Харесай

Хаджигенов зове закъсняло: ПП и ДБ да зарежат егоизма и да се прегърнем всички!

" Аз желая две неща - народна власт и правораздаване. За да се реализиран тези цели имаме потребност от инструмент. Вместо това направихме една коалиция, която учтиво наричахме " орел, рак и щука ". Това съобщи юрист Николай Хаджигенов от придвижване " Ние идваме " в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Ние обещавахме да се борим и го създадем. Макар и малко ние направихме нещо. " Ние идваме " бяхме парламентарна група с 13 депутати и с тях постигнахме реаултати ", уточни той.

По думите на адв. Хаджигенов в този момент би трябвало да се направи мъдро и авансово коалиция.

" Сега можеш да се събереш с единомишленици, да представиш ясни промени. Хората, с които мислим еднообразно са Политическа партия и Демократична България. Те обаче не желаят да се схванат, както и на предходните избори. Това се дължи на политически, партиен нарцисизъм, самовлюбеност и самодостатъчност. Казахме им, че имаме потребност от огромна коалиция, само че те не ни чуха. Това не се е трансформирало до ден-днешен ", изясни той.

" Ние сме камъчето в обувката на политиците, което не им дава да вървят умерено. Ако след изборите Политическа партия се съберат с ГЕРБ ще има нечувани митинги ", предизвести Хаджигенов. " Ние идваме " не се мазним на мощния на деня ", акцентира той.

По думите му може да влезем в цикъл от избори, което ще пречисти партийния егиозъм.

" С дребни стъпки можем да работим дружно. Площадът свърши работата си. Той донесе 70% поддръжка. Доста хора обаче взеха тази сила и я използваха за лични цели. Корупция не се бори с идеология, а с съответни дейности. Леви ограничения с десни хрумвания не сработи. Това е популизъм за идиоти ", счита Николай Хаджигенов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР