Аз искам да направя правителство с ПП-ДБ. Това каза в

...
Аз искам да направя правителство с ПП-ДБ. Това каза в
Коментари Харесай

Борисов: Аз искам да направя правителство с ПП-ДБ

Аз желая да направя държавно управление с ПП-ДБ. Това сподели в коридорите на Народното събрание Бойко Борисов, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" Последното, за което си мисля, е великденска почивка. Аз желая да направя държавно управление с ПП-ДБ. Това е най-хубавото за България. Ако не стане има различен вид ", съобщи Борисов. 

Борисов сподели, че двете най-големи партии работят за това да бъдат преодолени разграничителните линии.

" Аз споделих, че ще поканя водачите на политическите партии един по един, с цел да забележим къде са разграничителните линии. Докато се водят договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ, ние имаме доста ясни задания - държавно управление сред тези две партии. Правим всичко допустимо да го осъществяваме. Разбрахме се да излъчим ", сподели той.

Бившият министър председател е безапелационен, че най-стабилните болшинство в 49-ото Народно събрание може да се оформи единствено сред първите две партии. 

" Днес ще създадем две комисии – Правна и за Финансов бюджет, с цел да разгледаме какъв бюджет ще бъде резистентен за страната и всички закони, за които да потърсим огромно болшинство. Най-стабилното би се получило сред тези две партии ", безапелационен е той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР