Аз имам три дъщери и някой път играем на “Не

...
Аз имам три дъщери и някой път играем на “Не
Коментари Харесай

Петков сравни Борисов с малката си дъщеря, която се сърди на “Не се сърди човече”

Аз имам три дъщери и някой път играем на “Не се сърди дребосъче ”. Една от тях доста ненавижда да губи и нормално след загуба се сърди, тръшка се. Бойко Борисов сега е в ролята на изгубилия. Това съобщи в изявление за нова водачът на “Продължаваме смяната ” Кирил Петков.

“Не мисля, че държавното управление ще падне. Борисов сега се отърсва от загубата, само че минаха изборите. Имаме задания, които би трябвало да свършим и би трябвало да гледаме напред. ГЕРБ би трябвало да премислят, че тактиката, че поддържат държавното управление, само че са недоволни от него не работи за тях. Стига игрички, време е да работим за хората. Надявам се, че това което ни държи дружно с ГЕРБ не е единствено евроатлантическата устременост, а работата против корупцията, бюджета с 12 милиарда лева за вложения, повишение на пенсиите с 12% ”, разяснява той. 

Всеки кмет, без значение от коя партия е, в случай че има сполучлив план той ще бъде прегледан, сподели политикът

Петков запита Борисов дали поддържа този началник на ДАНС, който е предизвикал такава голяма вреда на изборите или не. Той добави, че президентът поддържа този ръководител на ДАНС и в случай че Борисов също го поддържа, то поражда въпроса за синхрона сред двамата. Политикът сподели, че очевидно сега ДАНС не се координира с премиера, а Румен Радев би трябвало да премисли държанието си.

Петков отхвърли да е оказвал напън върху министъра на електронното ръководство за публични поръчки за нас 600 млн.лв.

Министър-председателят би трябвало да реши дали министър Йоловски би трябвало да бъде заменен, сподели Петков. Той разясни, че не желае да има политически оставки.

Политикът сподели, че в случай че Ваня Григорова оспорва резултатите от изборите, евентуално разликата сред двамата кандидат-кметове ще се усили

Трябва да се проверяват всевъзможни благоприятни условия за злоупотреби, с цел да сме сигурни,че сме в границите на европейските закони, по този начин разяснява той въпроса дали е нарушена дерогацията. Падане на дерогацията след три дни ще усили цената на дизела и бензина, уточни Петков. Той добави, че данъчните приходи от 100 млн. лева също ще спрат. Ако желаят дерогацията да се прекъсне, след ротацията Мария Гарбиел да поеме отговорността, уточни политикът.

Той разяснява и войната по пътищата по този начин: “Крайната стъпка на смяната ще бъде когато прокуратурата не се задейства на база изявления на медиите, а на база действителни дейности и задания. ”

Още вести четете в категорията България. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР