Аз имам ТЕЛК-ово решение. Позволено ми е да спирам на

...
Аз имам ТЕЛК-ово решение. Позволено ми е да спирам на
Коментари Харесай

Говори мъжът, отрязал с шлайф скоба на колата си

Аз имам ТЕЛК-ово решение. Позволено ми е да спирам на синя зона

Мъжът, който бе сниман демонстративно да реже с шлайф скоба от автомобил във Враца изясни дейностите си. Той стана прочут в обществените мрежи като индивида, оповестил война на сините зони.

„ Мисля, че непозволено ми поставят скоба всякога. Аз имам ТЕЛК-ово решение. Позволено ми е да спирам на синя зона, където няма обозначени за това места. На улиците към мястото, където бях сниман – няма нито едно синьо място. Не дават да спра тук. Къде да спра? Има знак за „ Синя зона”, след това знак „ Служебен абонамент” – тези знаци са цялостна небивалица. Сложил съм си инвалидния стикер – споделят: „ Той не се вижда”, съобщи Ангел Петров в ефира на „ Здравей, България” по.

„ Когато човек взима шофьорска брошура – той би трябвало да знае тези значи какво означават”, уточни от своя страна Цветомир Илиев от Общинското дружество "Паркинги и гаражи”.

По думите му мъжът е сложил стикера на място, което е било предопределено за паркиране на коли със длъжностен абонамент. „ Ако беше в синя зона – няма проблем да паркира”, изясни Илиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР