Аз и моят екип от София-област не сме се отказали

...
Аз и моят екип от София-област не сме се отказали
Коментари Харесай

Александър Дунчев: В Промяната има задкулисие, на Кирил казах, че губя доверие

„ Аз и моят екип от София-област не сме се отказали от изборите. Хубаво е хората да знаят, че не сме се отказали, а протестираме против един опит София-област да бъде дадена на „ Демократична България “ с едно безпринципно решение без да се регистрира спецификата и напъните ни да я отвоюваме от мафията “.

Това съобщи по БТВ Александър Дунчев, който беше депутат от „ Продължаваме промяната “ в последните два Народното събрание.

„ Ръководството би трябвало или да ревизира решението на обединението сред Политическа партия и Демократична България и да върнат водачеството в София-област на „ Продължаваме промяната “ и на нашия екип, или нашият екип си потегля. Ще би трябвало да си търсят нов екип и нови претенденти. Те постановат модела, против който се борим – слагаме наши хора някъде без значение кой какво е правил “, уточни той.

„ В петък ми се обажда Кирил и ми споделя – „ ти нали си склонен да си втори “. Аз бях в гората до Ихтиман и върших следствие. Казах му, че нямам проблем – аз съм по идеите, не по местата. Съобщих на моя екип и какво е взето като решение на Изпълнителния съвет - те изригнаха. Те сигнализираха, че това е изменничество против този екип и техните старания “, акцентира Дунчев.

„ Разговорът с Кирил Петков беше много безнадежден, а през днешния ден би трябвало да сме градивни. Ще съсипем изборите, в случай че опиша всичко. Днес желанието ни е да ревизират решението. Тук съм, тъй като от две години не водим борба единствено за горите, а за смяната в цяла България “, добави представителят на „ Продължаваме промяната “.

„ Мотивите му са, че би трябвало да се направи компромис. Безпринципните взаимни отстъпки би трябвало да спрем да ги вършим. Те водят до провал. Кирил ми предложи водещ пост в София. Предложиха ми пост в друга област. Искаха да ме тестват дали ще клъвна – аз не съм за постове. Аз съм за идеята, за която се борят хората в София-област “.

Той напомни, че в последните две години екипът му е взел участие в разнообразни следствия за противозаконна сеч.

„ Ако „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ не са подготвени да ревизират противоречивото си и конюнктурното си решение, какъв късмет имаме да ревизираме корупционното ръководство на ГЕРБ. Какъв късмет имаме да променим България? “, сподели още той.

„ Искрен Митев е водил диалог с Христо Иванов и го е питал държат ли това първо място в София-област. Той е дал отговор, че не държат. Това приказва за задкулисие в „ Продължаваме промяната “. На Кирил споделих, че изгубвам доверие “, безапелационен е Александър Дунчев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР