Аз и брат ми бяхме заплашени с ликвидиране лично от

...
Аз и брат ми бяхме заплашени с ликвидиране лично от
Коментари Харесай

Цветомир Найденов, бивш съдружник на Васил Божков: Аз подадох сигнала в прокуратурата

Аз и брат ми бяхме застрашени с очистване персонално от Васил Божков. Това се случи на 12 юни в неговия офис. И той, и ние имаме запис. Това сподели в ефира на „ Здравей, България " Цветомир Найденов, някогашен съучастник на предприемача и индивидът подал сигнал против него в прокуратурата. Към държавното обвиняване той се обърнал при започване на декември предходната година, тъй като към два месеца преди този момент получил доказателство за осъществени от Божков нарушавания. Да подадеш подобен сигнал е нещо супер рисково. В момента самичък съм си обезпечил защитата, сподели още Найденов.

След като сезирал прокуратурата, той отишъл в редакцията на bTV, с цел да заяви за това, описа Найденов. По-късно екипи на вестниците „ Дневник " и „ Капитал " му взели изявленията. В последна сметка нищо от казаното от Найденов пред медиите не видяло бял свят, твърди той. Някаква невидима мощ ги стопира да кажат нещо. Според мен това е обвързвано с рекламните контракти - медиите не желаят да го изгубят, разяснява Найденов. И добави, че Божков се е обаждал на татко му и декларирал, че ще спре „ медийните помии " против себе си.

Не познавам нито прокурори, нито нищо. Искам да ги поздравя за куража. Отидох до деловодството в прокуратурата и там си подадох сигналите. Не съм провеждал предварителни диалози с никого, изясни още предприемачът. И добави, че е бил извикан за разпит преди 10 дни - повече от месец, откакто е подал сигнала.

В Търговския указател оборотите на компаниите на Васил Божков са усърдно замазани от 2010 година насам. Това е обществена информация, всеки може да го прочете. Аз съм открил обстоятелството, че четирите компании на Божков от 2015 година нямат нито един четим доклад. Какво крие? Защо си крие оборотите и какъв брой налози е платил, пита Найденов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР