“Аз, грешницата от Диана Габровска – голата истина за голата

...
“Аз, грешницата от Диана Габровска – голата истина за голата
Коментари Харесай

Мис Плеймейт написа книга

“Аз, грешницата ” от Диана Габровска – голата истина за голата провокация

Носителката на еротичния приз “Мис Плеймейт ” Диана Габровска отвърна на голата провокация от предишното – с двойна доза гола истина в първата си книга “Аз, грешницата ”.

В нея тя споделя за нанесените вреди и мъчителните месеци откакто недоброжелатели сринаха възможностите й да ръководи родния Момин проход на кандидаткметските избори през 2019 година

Увереност да опише историята си получава, откакто се трансформира в победителка. Година след първите нахвърляни редове – фантазията се трансформира във факт.

“Отне ми време да реша дали желая да разкрия себе си, такава каквато съм, а не такава – каквато ме видя цяла България. Това е книга, която разказва през какво минава една елементарна жена, сблъскала се със ориста да бъде “грешна ”. Книга, която разкрива по какъв начин все пак и всички – тя се оправя. И се оправя сама, тъй като всички, с изключение на най-близките, са я напуснали. Уплашили са се. Много постоянно хората споделят, че би трябвало да отстояваме себе си. Разликата е сред думи и дейности ”, споделя Диана.

Книгата визира един от най-важните проблеми в актуалния свят – насилието над дами, във всичките му аспекти – като нападки, изнудване, физическа сила…

Самият Любен Дилов-син искрено споделя: “Това е съобразителен, почтен, мъчителен репортаж за баналното зло, което предизвикваме. И той е отчайващо депресиращ, в случай че имаме силата да си признаем, че всички сме такива… В същото време, той е вдъхновяващо доказателство, че няма оскърбление, което да не може да се трансформира в победа и няма болежка, от която да не става вълнуващо изкуство. ”

Корицата е дело на роден художник. По-рано Диана провежда конкуренция, като повече от 20 художника се включиха, рисувайки я гола. Любопитна детайлност е, че през 2021 година останалите картини ще бъдат продадени. Габровска ще провежда галерия, като приходите от продадените платна тя ще подари на нуждаещи се.

„ Аз, грешницата “ е в предварителна продажба от през днешния ден!

Стефани Тонева
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР