Аз говоря само с факти. Те си мислят, че ние

...
Аз говоря само с факти. Те си мислят, че ние
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Атанас Атанасов е известен с това, че твърденията му обикновено не са истина

Аз приказвам единствено с обстоятелства. Те си мислят, че ние сме като тях - корумпирани, властта непременно. Не! Държавата има потребност от държавно управление, с цел да може да влезем и ние в еврозоната. Когато влезем в еврозоната, когато ти стабилизираме финансите, когато си стабилизираме политиката, когато видят нашите сътрудници, че тук има политическа класа, която мисли за народа си, а след това и за фамилията - Европейския съюз, в което ние членуваме ". Това съобщи в Силистра водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 
 
С позициите на ГЕРБ по Украйна, и по въоръжаването, и по еврозоната, имаме изключителни позитиви в Европа, добави Борисов. " Ние в трикове не участваме - най-прозрачно, най-ясно поканихме всички. Участват Деси Атанасова и Томислав Дончев - те са с проф. Габровски, с цел да не може отстрещната страна като се среща да не кажат - " ние с вас може да се разберем, само че дали ГЕРБ ще го одобряват ". 
 
Ние се готвим за избори - всеки един ден. Структурите би трябвало да са в безспорна подготвеност - с цел да не си мисли някой, че са се уплашили. Имаме ясна стратегия, подготвени сме да управляваме по този начин, както народът чака. В същото време направихме по този начин, че с една безспорна кандидатура на проф. Габровски да имаме договарящ министър председател, полчил мандата от президента Радев, оторизиран от ПГ на ГЕРБ-СДС да го направи. Повече от това не можем да създадем. Ако с първия мандат не стане, с втория е ясно, че с " корупцията " никой не желае да се сдружи, те ще останат сами, които единствено за 6 месеца се сринаха, добави някогашният министър председател.
 
Оттук насетне, в случай че има трети мандат и се получи поддръжка, ние ще настояваме това да е държавното управление, което проф. Габровски да избере. Толкова мога да кажа, няма да влизаме в никакви съглашателства повече, да угаждаме на кого ли не. Виждам една партенка - да обвиняваш в съглашателство с Радев, когато те му клечаха пред президентството, не гласоподаваха за своя претендент Лозан Панов и в този момент да упрекват ГЕРБ. Това е безочливо, възмиту се водачът на ГЕРБ.

Ген. Атанасов беше началник на НСС, когато бях основен секретар. След това с Република България отново бяхме дружно години наред. Известен е с това, че изказванията му нормално не са истина. Щеше да ми е по-интересно да чуя какво мисли за аферата " Джемкорп ", за обединението " Лукойл "? И в това време какво мисли за декларацията на ГЕРБ за църквата? Какво мисли за водещата роля на ГЕРБ да се одобри ратификацията? Да спре да се крие предходното държавно управление - продаваха оръжие за Украйна през медиатори. Нима руснаците не знаят от кое място са снарядите? Знаят. Ние не желаеме да се крием и имаме ясна позиция като целия либерален свят и по тази причина с водачеството на ГЕРБ-СДС се одобриха с големи болшинства решенията, акцентира Борисов.
 
Щеше да ми е забавно да чуя и за какво не одобриха 1 лев по-евтино да се продава горивото? Защо Асен Василев и огромна част от Политическа партия даже не гласоподаваха или гласоподаваха срещу превъоръжаването на Военновъздушни сили. Това са въпросите, които касаят българите. За чудовищната инфлация, за големите задължения, това са проблемите на хората. А не да ме питате за някой, чиято партия е 5-та или 6-та. Хората, в случай че мислеха като него, щяха да са 26%. Като им виждам безотговорното отношение, те не престават да си имат вяра, упрекват нас, само че те нямат задоволително депутати. " Възраждане " няма да ги поддържа, Българска социалистическа партия няма да ги поддържа като им виждам връзките. Е, на какво се надяват, попита риторично водачът на ГЕРБ.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР