Аз говоря лично за себе си и го декларирам пред

...
Аз говоря лично за себе си и го декларирам пред
Коментари Харесай

Кирил Симеонов: Нито пари са ми предлагани, нито облаги

Аз приказвам персонално за себе си и го заявявам пред цяла България - нито пари са ми предлагани, нито облаги, безусловно нищо. Не съм платен и не съм напазаруван. Това сподели самостоятелният депутат Кирил Симеонов в предаването „ Тази неделя " по бТВ.

Напускането на Има Такъв Народ е било по идеологически аргументи и поради разбиранията му, акцентира той. „ Хората ни пратиха да се борим против ГЕРБ, против системата. Аз съм ходил на митинги през 2020 година, ходил съм да пазя майките от „ Системата ни убива ", ние се борим против системата ", съобщи Симеонов.

Решението за поисканата оставка на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев е пристигнало от управлението на партията, а той я е подкрепил поради преданост към групата. „ Проблемът тук е чисто идеологически, разминават ни се релсите по този въпрос. Аз не чувствам, че ние се борим със статуквото. За да се стигне дотук, имаше доста насъбрано напрежение, това беше последната капка ", съобщи той.

Независимият народен представител сподели, че ще поддържа държавното управление при гласуването на вота на съмнение, а при гласуването на актуализацията на бюджета на второ четене ще поддържа текстовете, с които е склонен.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР