Аз ги нарекох измамници с бели якички“ и те всеки

...
Аз ги нарекох измамници с бели якички“ и те всеки
Коментари Харесай

Делян Добрев: Аз ги нарекох „измамници с бели якички“ и те го доказват всеки ден

„ Аз ги нарекох „ измамници с бели якички “ и те всеки ден потвърждават, че съм бил прав: с „ Джемкорп “, с медиаторите за газа, потвърждават го с всичкия съветски нефт, който и в този момент щяха да купуват, в случай че не ги бяхме спрели. Денков щял да прави лекция за „ честността в ръководството “ – същият, който тичаше с оставка всякога, когато искахме да се спре пазаруването на съветски нефт. С Асен Василев навоюваха дерогация за „ Лукойл “… Ей, този почтения Денков…Само в горива дадоха 10 милиарда на Путин, който умъртви Навални “

Това сподели при откриването на Национално заседание на ГЕРБ Делян Добрв. На форума ръководителят Бойко Борисов и управлението на партията ще показват плана на съглашение за взаимно ръководство с ПП-ДБ до края на мандата на 49-ото Народно заседание.

„ Доказаха че са измамници, страната е в застой към този момент три години. Теглим заеми, задлъжняване, с цел да можем да подвигаме обществени разноски и да изглеждаме положителни. Все някъде ще му излезе края, аз персонално се надявам този край да е скоро “, сподели той.

„ Уважаеми сътрудници, аз се багра, че ротацията в този ѝ тип все още е по-скоро безсмислена. Единственото напълно несъмнено е, че нещата не могат да не престават по този начин. Министерски съвет не може да е нещо приблизително сред стажантска стратегия и туристическа организация “, разяснява заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Зам.-председателят на ГЕРБ се обърна към представителите на некоалиционните им сътрудници от ПП-ДБ с предизвестието: „ Хората отвън тази зала да ме слушат доста деликатно, единствената разлика след няколко месеца ще е, че първият ще е станал още по-голям и по-силен, а вторият ще е станал трети “, предизвести той.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР