"Аз дойдох и знаех защо съм тук, за да бъда

...
"Аз дойдох и знаех защо съм тук, за да бъда
Коментари Харесай

Лили Иванова: Искаха да ме охулят, всички до един

"Аз пристигнах и знаех за какво съм тук, с цел да бъда това, което съм през днешния ден. Аз съм претърпяла доста неща, които биха могли да смачкат някого. Не съумяха! Мога да опиша доста неща в живота ми. Какво ще реализира с това? Нищо не е могло да ме откаже. " Тази изповед на Лили Иванова звучи във филма-анкета "Тайната фотография ", който е продуциран от нея и се чака след края на изключителното състояние да има своята премиера. Откъси от кино лентата, чийто режисьор е Мартин Карбовски, бяха излъчени в събота вечерта в неговото предаване по Би Ти Ви "Карбовски: Втори проект ".

Филмът е род “анкета” и съставлява загадка среща на скрито място за една историческа фотография. В началото на 2020 година Лили предложения 10 публицисти от няколко медии и застана пред въпросите им за една загадка историческа фотография на момента и епохата пред обектива на фотографа Костадин Кръстев - Коко.



"Аз съм разчитала единствено на себе си. На никой различен. Като съм пристигнала тук никой не ми е оказал помощ, всички са ме смачквали, желали са да ме охулят, всички до един. И в сектора. Абсолютно всички ", разкрива още естрадната прима, само че без да навлиза в детайлности.

"Трябва да имам доста сили, с цел да устоя всичко това, което става на сцената и да го предложа на публиката ми, както би трябвало. Аз си слагам цел, посока, пъдя всичко това и виждам да го реализира. Но преценям дали имам сили за това, дали мога. Не считам, че съм най-великата, не считам, че върша всичко съвършено. Аз доста се стремя. Преди да изляза на сцената желая всичко да е съвършено. Това съм аз. Искам всичко да бъде идеално ", споделя певицата, която на 24 април навърши 81 години.



"Аз знам, че през днешния ден е 2020 година. Значи би трябвало да внимаваме доста и постоянно желая да бъда в крайник с времето. Не пребивавам със остарялата си популярност. Аз желая освен това от себе си и то желая да дам освен това от себе си. Аз го чувствам, тъй като изключително през последните години, виждам, че залата е цялостна с доста младежи. И аз съм длъжна да се преценявам с публиката си, длъжна съм да предложа на моята млада аудитория по-различна музика, която тя слуша и съм щастлива, че въпреки всичко ме приветстват ", споделя още Лили Иванова.

"Аз съм наясно какво желая да направя в живота си. Не съм от хората, които се главозамайват. И никой не ме е чул да кажа: "Е, видяхте ли, две следващи години направих по три концерта в НДК. Няма и да чуете. Аз се мятам в борбата, която би трябвало да печеля. А публиката е тази, която споделя "Спечелихте или не спечелихте! " Аз не си мечтая безусловно нищо. Седя доста крепко земята ", изповядва се примата.

"Аз не чакам в никакъв случай от никого нищо. Аз желая да покажа. Който го оцени, оцени. Няма да бъда единствената в света, която няма да бъде оценена. Аз по тази причина протоколирам непрестанно, върша нови песни, тъй като желая да оставя това за поколението ", разкрива Лили Иванова.

"Аз съм работохолик. Мога непрестанно да пътувам. Засега, да чукна на дърво, не се изтощавам. Аз пътувам, тъй като би трябвало да имам контакт с моята аудитория, която да отсее плявата от житото. Аз пея онлайн. Музикантите ми свирят онлайн. И всичко е живо, няма бутафория, няма машинация. Аз в никакъв случай не съм си служила с машинация, тъй като ненавиждам лъжата и стоя безусловно зад тази почтеност в моята специалност ", откровена е музикалната легенда.

"Искам да знам какво мога да направя на следващия ден. Това което е било през вчерашния ден го знаем. Не мога да направя същото, тъй като то е много по-ниско качество от това, което съм през днешния ден ", проучва изпълнителката на "Детелини ".

"Мъжете постоянно са били под моята сянка. Не бих споделила, че са ме наранявали. Аз съм мощен темперамент ", признава още Лили Иванова.
"Никога в живота си не съм се чувствала самотна или сама. Самотата ме зарежда. Луда ли съм каква съм ", продължава с откровенията огромната певица.

На въпрос какво желае да кажат за нея след 100 години, Лили Иванова дава отговор, че не желае да прави оценка себе си. Но прибавя: "Любовта е всичко. Без обич човек не може да живее. Аз имам обич в себе си към моята работа, към музиката, към текста. Това е нещото, което ме поддържа. Бог е обич. Бог отворя всяка врата. Тя е всичко ", споделя още естрадната прима, позната на 4 генерации българи.

Източник: Lupa.bg / Снимки: Костадин Кръстев-Коко
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР