„Аз дадох, разбира се и примера, където факт е че

...
„Аз дадох, разбира се и примера, където факт е че
Коментари Харесай

Петков казал на Байдън: Работиш с политическата вихрушка*, ако си Путин, и го работиш през корупция

„ Аз дадох, несъмнено и образеца, където факт е че 3 милиарда бяха изхарчени от нашите пари за тръба, която ние не можеме да използваме. И очевидно джиповете на „ Акард “ се откриха в къщи като на госпожа Арнаудова. Така че в тъкмо в това е инструмента. Работиш с политическата вихрушка*, в случай че си Путин, караш ги да харчат национални пари за твои планове. И го работиш през корупция. Тв‘а се оказва, че не е единствено в България. Т‘ва се оказва, че е инструмент, който Путин е употребявал, с цел да прави своите геополитически цели “, разкри цялата скица на съветската дипломация българският министър председател.

Петков още веднъж заяви, че Зеленски му е благодарил персонално.

„ Който, по този начин, се е тормозил, че сме в някакъв различен лист, дано да види това изявление, ние бяхме особено казани България е с Украйна. Това беше доста ясно казано “, успокои българският министър председател.

*Вероятно не прави разлика сред думите „ върхушка “ (Привилегированата част от лицата в една управителна власт) и „ буря “ (вятър в кръг, който извива в дирек прахуляк и леки предмети)
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР