Аз бях първият излъган, когато се доверих на тези хора.

...
Аз бях първият излъган, когато се доверих на тези хора.
Коментари Харесай

Радев за ПП: Сгреших и допуснах такива хора да откраднат надеждите за промяна

Аз бях първият измамен, когато се доверих на тези хора. Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора да изпълнят очакванията на българите за смяна.

Така президентът Румен Радев отговори задочно на съпредседателя на Политическа партия Асен Василев , който го упрекна, че се е срещал с водача на ГЕРБ Бойко Борисов .

Дали се срещам постоянно с господин Борисов – несъмнено, че не . Това не е първата неистина на господин Асен Василев “, отговори президентът на журналистически въпрос, обвързван с думите на някогашния вицепремиер, че водачът на ГЕРБ и президента " организират чести срещи в последно време ".

" Както надживяхме автократичния модел, по този начин ще надживеем и тази шмекерия ", добави Радев.

От " Продължаваме промяната " дадоха отговор на днешните рецензии на президента по този начин: " Г-н Румен Радев е този, който сподели: „ Мутри, вън! “, а по-късно върна мутрите в ръководството на страната ", гласи късият коментар, изпратен до медиите от партията, ръководена от Асен Василев и Кирил Петков.

Президентът осведоми още, Изборният кодекс е постъпил към този момент в президентската институция .

" В момента се преглежда в детайли от моя екип и ще бъде разискван в най-големи елементи, тогава ще се произнеса ", изясни Радев. Държавният глава е на посещаване в Албания, където на следващия ден ще съставлява България на Срещата на върха Европейски съюз-Западни Балкани.

Радев разяснява, че на идващите избори би трябвало да има висока изборна интензивност, с цел да може да бъде определена законна власт. " Не може с 39 % изборна интензивност да пожелаваме легитимност на ръководещите ", счита той.

Източник:БТА

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР