Аз бях жената, на която Гешев се обади по телефона

...
Аз бях жената, на която Гешев се обади по телефона
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Да, аз съм жената, на която Гешев се обади, нашите отношения са институционални

" Аз бях дамата, на която Гешев се обади по телефона да попита правилно ли е, че госпожа Габриел е споделила това пред нашата парламентарна група ", по този начин ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова отговори на въпроса дали е знаела, че Мария Габриел ще изиска оставката на основния прокурор.

" Мария Габриел си дава ясна сметка, че носи огромна отговорност, и то не тъй като е претендент за министър председател на ГЕРБ, а тъй като в случай че не се осъществя първият изследователски мандат, по-късно наподобява съвсем безнадеждна реализацията на втория и на третия мандат. Съвсем нехипотетична, а евентуална, е да има 6-и предварителни избори ", сподели тя. " В момента България няма еврокомисар, тъй като Мария Габриел напусна ". " Във всяка партия има хора, които са и специалисти, и вземат участие в политиката. " Според нея, Демократична България са част от една коалиция, която ГЕРБ смъкна с избор на съмнение, и то за неуспех във финансовата политика. Така тя не вижда по какъв начин те оферират човек за финансов министър.

" Еврокомисията е държавното управление на Европа, т.е. Мария Габриел има поддръжка от европейската национална партия ", твърди Атанасова.

" Странно беше, че Българска социалистическа партия прекратиха договарянията ", счита Атанасова, тъй като в продължение на дни те водели политически разговор, а последният им диалог е бил оня ден.

" Гласовете биха пристигнали от всички народни представители, които слагат страната преди партията си или своята политическа принадлежност ", твърди ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ. " Ако не може да се реализира единодушие в първия мандат, то по-късно е извънредно огромен рискът за България, тъй като нямаме бюджет ", прибавя още тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР