Аз буквално от леглото станах и се качих на ринга.

...
Аз буквално от леглото станах и се качих на ринга.
Коментари Харесай

Пулев: Новата година може да бъде много интересна

" Аз безусловно от леглото станах и се качих на кръга. Доказах се пред себе си, че сме стоманени. Хората знаят, правят оценка, виждат, получи се неповторим мач, доста добър мач и успеха си е победа. Когато е по-трудно е още по-сладко ". Това съобщи Кубрат Пулев при завръщането си в България, откакто преди няколко дни победи поляка Андрей Вавржик в Калифорния.
Кобрата бе болен и преди мача и се качи на кръга с доста висока температура, само че все пак съумя да надиграе и победи своя противник, а предходната вечер той и брат му Тервел, който също записа победа, бяха посрещнати топло на българска земя. " Какво по-хубаво. Топло посрещане и само и единствено обич. Винаги се веселя и съм признателен за това нещо. И постоянно виждам да връщам с два пъти повече обич. Беше забавно, още веднъж имаше драма. В последна сметка и това го има, и ние сме хора. Още веднъж се потвърдиха пред себе си, за характера, за волята, за желанието, за непримиримостта и духа. Всичко е в духа, тъй като отново беше алтернатива дали да играя. Треньорът сподели " не, няма да играеш, няма нещо, което да е непременно ". Но аз реших и дори му споделих " хайде един рунд пердах със сянка ще ти направя, с цел да ти потвърдя, че не се запъхтявам ". Той ми сподели " нали те виждам, че се задъхваш още като вървиш ", показа Кубрат пред бтв.

Относно бъдещите си провокации, Пулев сподели: " Има, разясняваме, приказваме, новата година може да бъде доста забавна. Няма дълга пауза, прекомерната отмора също не е добре ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР