Аз бих разширил темата към ГЕРБ и ДПС. Работата ни

...
Аз бих разширил темата към ГЕРБ и ДПС. Работата ни
Коментари Харесай

Даниел Лорер: ГЕРБ без Бойко Борисов е едно добро начало на преговори

" Аз бих разширил тематиката към ГЕРБ и Движение за права и свободи. Работата ни с тях се попречва по една причина - те двете са асоциация на затъването на България в последните години. Докато няма смяна в управлението им, те са отвън опциите ни за коалиция. ГЕРБ без Бойко Борисов е едно положително начало на договаряния ".

 

Това съобщи по Българска национална телевизия Даниел Лорер от " Продължаваме промяната " във връзка договарянията, които чакат партиите след изборите на 2 октомври. 

Лорер съобщи, че ГЕРБ би трябвало да поемат политическа отговорност и да положат всички старания да създадат устойчиво ръководство. 

 

" Най-доброто решение беше да откажем коалиция с Демократична България, съгласно информацията, която имахме тогава. Гледането обратно в никакъв случай не е продуктивно ". 

 

" Основният негатив, който ние понасяме като ръководещи, е че управлявахме в една тройна рецесия. Инфлация, война и пандемия. Нашата акция трябваше да се концентрира върху един от главните страхове на хората - инфлацията ", по този начин Лорер разяснява ръководството на " Продължаваме промяната ". 

 

" Кабинетът " Радев " извършва политика друга от нашата. Когато президентът Радев застана с българския народ и поддържа митингите, той беше подсилен и от нас. За страдание, той промени посоката си ", сподели още той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР