„Айзенхауер е казал: „Само глупак може да премахне правото на

...
„Айзенхауер е казал: „Само глупак може да премахне правото на
Коментари Харесай

Благовест Кирилов: Бъдещето на Европа е в левите ценности

„ Айзенхауер е споделил: „ Само простак може да отстрани правото на избор на трудещите “. В България към момента употребата на труда е постоянно срещано събитие. Работещите небогати у нас са 400 хиляди души. 270 хиляди от тях са хора до 50 години, които би трябвало да отглеждат деца. Това е формалната статистика. Зад тази статистика обаче стоят ориси и животи. Това сподели националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Благовест Кирилов по време на митинг-концерта, който Българска социалистическа партия провежда по случай 1 май, съобищха от партийния пресцентър.

„ Денят на труда у нас не е единствено празник. Той е увещание, че битката тук би трябвало да продължи, тъй като българите заслужават заслужен труд и заслужен живот “, сподели младият социалист.

Според него 1-ви май идва да ни подсети, че обществените хрумвания не са просто лозунги. Лявата концепция е нещо, от което страната ни има потребност. „ Бъдещето на Европа е в левите полезности “, уверен е Кирилов.

„ Десните партии цинично се пробват да одобряват политики, които са в полза на болшинството. Те употребяват искрено леви хрумвания, с цел да усилят поддръжката си измежду електората. Но имат вяра ли в тях? Ще ги изпълнят ли? Не! “, безапелационен е националният представител.

По думите му не трябва да позволим десните и популистите да изземат левите хрумвания, тъй като ще продължим да виждаме още от същото. Той уточни, че през днешния ден виждаме един модел на смъртоносна композиция от строги икономии, псевдо-свободна търговия, нерешителен и неприятно заплатен труд, съставляващи ДНК на разбирането за актуалния неолиберален капитализъм у нас.

„ Време е да спрем това “, съобщи Благовест Кирилов.

Той смята, че достойният и почтен труд на всеки българин е най-лесният и резистентен метод да изградим здрава, мощна и просперираща страна.

„ Когато всеки има обезпечено право на труд, локалните феодали ще изгубят своята мощ. Когато заплатите стигат, продаването на гласове ще остане в историята. Когато се образува действителна междинна класа, опцията на хора като сегашната властническа власт да мачка и унижава ще отиде в историята “, уверен е Кирилов и добави, че тъкмо зад тези хрумвания застава Българска социалистическа партия - правото на заслужен труд и почтени приходи, мощната и постоянна страна.

„ Бъдещето за България, Европейски Съюз и света е с лява вероятност, която свързва стратегия за обществена правдивост с развиване на зелена и мощна стопанска система. Искаме да живеем в страна, която пази своите трудещи се. Искаме да живеем в страна, която дава опция на дребния бизнес да работи, а не му пречи. Искаме да живеем в страна, в която, в случай че попаднем в сложен миг, ще ни помогне, а няма да ни спъне. Нека дружно реализираме това за България “, прикани Благовест Кирилов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР