Айше е много добра майка. Не можем да повярваме ,

...
Айше е много добра майка. Не можем да повярваме ,
Коментари Харесай

Съседи на арестуваната майка: Айше е много добра майка, не вярваме да посегне на детето

Айше е доста добра майка. Не можем да повярваме, че би протегнала ръка на момиченцето. Тя доста се грижеше за него. Това са изказванията на съседи от ул. " Клисура " 1, където 41-годишната Айше живеела с осиновената си щерка. 
Прочетете още
В събота вечерта момиченцето е признато в интензивно поделение на УМБАЛ " Свети Георги " в доста тежко положение. То е с черепно- мозъчна контузия, фрактури, увреждания на белия дроб и следи от ухапвания. Първочалната версия на майката е, че дребната е паднала от леглото, изпаднала в безсъзнание и тя се пробвала да я свести, като я е захапала няколко пъти. Според лекарите, направили първичния обзор на детето, виновност на контузиите не удостоверяват описа на майката. Те считат, че детето е било измъчвано. 

Айше е осиновила момиченцето преди 1 година. Тя произлиза от заможно семейство. Родителите й имали магазин за облекла в квартала, само че умряли, оставяйки й съществено завещание. Тя самата дълги години работила в чужбина и също икономисала пари. " Нямаше брачен партньор и реши да осинови детенцето. Не сме я виждали с мъж, тук в жилището не са идвали мъже " настояват съседи. Според тях била доста хубава жена. " Имаше си злато, имаше си всичко " установяват те. 

Районният прокурор Чавдал Грошев на брифинг през днешния ден съобщи, че се ревизират всички версии, в това число и тази, дали пострадванията не са нанесени от различен човек, а не от майката. 

След като е осиновила детето, Айше не е работела, единствено се е грижила за момиченцето. 

Според представителя на Районна прокуратура Атанас Илиев положението на детето продължава да е сериозно. Назначена е експертиза, която да откри механизмът на причиняване на пострадванията. Майката е арестувана за 72 часа, следва прокуратурата да изиска непрекъснат арест. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР