Айсел Руфад бе изключена от групата на ДПС в Народното

...
Айсел Руфад бе изключена от групата на ДПС в Народното
Коментари Харесай

Зам.-председател на ДПС изключена от групата на движението в НС

Айсел Руфад бе изключена от групата на Движение за права и свободи в Народното събрание. Тя е един от новоизбраните заместник-председатели на партията след националната конференция през февруари. Това напомня „ 24 часа “.

Вчера Руфад е била свалена от поста си на регионален ръководител на придвижването в Шумен. Посочената причина била, че съгласно устава на партията като народен представител няма право да управлява и структурата. Според деятели обаче повода е била незадоволителни резултати на изборите в района. А и в Турция.

Преди да стане народен представител тя бе пет мандата заместник-кмет на Нови пазар. С сектор екология, земеделие и ръководство на европейските фондове.

Това е втора смяна в състава на парламентарната група за последните три дни. Във вторник оставка поради слаб резултат на вота във Варна
подаде Филиз Хюсменова – някогашен евродепутат и зам.-председател на 49-ото Народно събрание.
Вчера пък от партията бе изключен общинският консултант в морската столица и регионален координатор на придвижването Сали Табаков. Това стана, откакто бе задържан дружно с тъста си Захир Османов и основната секретарка на МОН Албена Михайлова. Причината са неизгодни покупко-продажби.

Ако Руфад не подаде оставка, тя става вторият самостоятелен народен представител в 50-ото Народно събрание след изгонването на Калоян Методиев от групата на Българска социалистическа партия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР