Айрланд - дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин отново

...
Айрланд - дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин отново
Коментари Харесай

Дъщерята на Болдуин и Бейсинджър изкушава по бельо

Айрланд - дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин още веднъж сподели какъв брой е фотогенична. Тя е хубавица като майка си и има същите апетитни форми, които самоуверено демонстрира в профилите си в обществените мрежи.

С последните си фотоси по долни дрехи в Instagram, хубавицата съумя да увеличи температурата в мразовитата зима, написа английският таблоид DailyMail.

На фрагментите се виждат многочислените ѝ татуировки, а погледът е магнетичен и съблазнителен също като на майка ѝ. Моделът, който беше фамозен и с дългите си прави крайници, явно е предала този ген и на щерка си.

Тя демонстрира разголените фотоси, малко откакто бе разкритикувана, че е разгласила " кисело селфи " по кафяв потник.

Ким също е във форма и това беше видно, когато с 26-годишната Айранд се събраха да честват рождения ѝ ден - Бейсингър е родена на 8 октомври. По този случай Айрланд разгласява техни фотоси от предишното. Както и видео, в което Ким се смущава и споделя да не я снима, то било утвърдено и от втората майка на Айрланд - Хилария. " О, преди да си вдигне главата помислих Ким за теб, Айрланд, вие сте като близначки ", разяснява актуалната жена на Алек Болдуин.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР